Húsvéti kalandok Kőröshegytől Balatonföldvárig

Húsvéti kalandok Kőröshegytől Balatonföldvárig

Izgalmas programokat találtok városunkban és a szomszéd településen az ünnepi hosszú hétvégén. A Picard Bistro és panzió, a Frutti di Mutti, a Helka Sörfőzde, a Hotel Anna Villa, a Kőröshegyi Levendulás, a Balaton Klub, a Kultkikötő, valamint a Völgyhíd Konyha & Rét összefogásával különleges ételekkel, italokkal, termelői és kézműves piaccal készülnek az ünnepre.
Az esemény mindhárom napján tojáskereső játékkal is várják az érdeklődőket, aminek a keretében minden helyszínen csokit és valamelyik másik helyszínen beváltható ajándékkártyát is találhatnak a játék résztvevői!

Programok, helyszínek:

 Április 8-9-10
 Mindhárom nap tojáskereső játék minden helyszínen.
Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont – Kiállítás és Kilátó: egy különleges hajó alakú épület árbócáról csodálhatod meg a Balatont! Minden nap 10 órától 19 óráig várunk a balatonföldvári Magasparton. A kilátás mellett érdekességeket tudhattok meg a balatoni hajózásról is. A Hajózástörténeti Látogatóközpont az egész család számára élményteli kikapcsolódást kínál. Gyertek, fedezzétek fel a tavaszi Balatont!

 Április 8. (szombat)
 Hotel Anna Villa: 14 órától kézműves foglalkozás a húsvét jegyében – tojásfestés, húsvéti díszek készítése (előzetes bejelentkezés szükséges).
Helka Sörkert: 18.00 Vakter Alexandra és Kovács Kristóf koncert
Picard Bisztró: Mind a három nap várja vendégeit a sky teraszon. A kellemes ételek, látkép és környezete mellett a Santio Jewel & Home decor Kézműves műhely húsvéti termékeit láthatjátok.

Április 9. (vasárnap)
 Völgyhíd Konyha & Rét: egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel; az étterem előtti színpadon 10-13 óra között Ruff Nikolett koncert; délelőtt termelői és kézműves piac.
Hotel Anna Villa: állatsimogató  és népi játszótér a szálloda kertjében: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).
Balaton Klub: Moccantó Játszoda és Kézműves Műhely. Tojásfestés hagyományos népi módszerekkel, berzselés.
Helka Sörkert: 18.00 Fülep Benedek – Balaton Impressions koncert.
A legkisebbeknek: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).
Picard Bistro: Interaktív konyha show-látvány főzés-Közös grillezés a teraszon.

Április 10. (hétfő)
 Völgyhíd Konyha & Rét: délelőtt 9 órától termelői és kézműves piac ; 11-től 13 óráig az étterem előtti színpadon Esthee koncert  és hétfőn is egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel.

 

Részletek: https://www.facebook.com/events/675806647679303/

Álláshirdetés

Elérhetőségek

8623 Balatonföldvár
Erzsébet utca 50.
+36 84 553 088
+36 20 374 8533
info@bknkft.hu
facebook oldalunk

Nyitva tartás

Hétfő-vasárnap: 10:00-21:00
A jegyértékesítés záróra előtt 1 órával befejeződik!

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely
Flag Counter