Szolgáltatások

KIÁLLÍTÁS
Balatonföldvári Kilátt KiállításBalatont és a balatoni hajózást, vitorlázást bemutató interaktív kiállítás 400 négyzetméteren. Terepasztalokkal, makettekkel, filmvetítésekkel, szimulátorokkal mutatják be a hajózást a kezdetektől napjainkig.
KONFERENCIATEREM
Balatonföldvári-Kilátó-KonferenciateremIsmeretterjesztő programok, előadássorozatok megtartására, időszakos kiállítások befogadására alkalmas 50 fős terem.
KILÁTÓTORONY
Balatonföldvári-KilátóMagassága 25 méter, így a mintegy 40 méteres magasparttal együtt közel 70 méteres magasságból lehet végignézni a Balatonon Balatonakarattyától egészen Keszthelyig. Szép időben eddig is a Balaton egyik legszebb kilátó pontjának tartották a földvári magaspartot, a kilátóval kiegészülve különleges élményt nyújt.
MOZITEREM
Balatonföldvári-Kilátó-Moziterem25 fős, akadálymentes, igény esetén bővíthető akár 40 főig. A 3D-s filmek vetítésére is alkalmas moziteremben kisfilmeket tekinthetnek meg a hajózástörténetről.
KÁVÉZÓ, RENDEZVÉNYHELYSZÍN
A rendezvények lebonyolítására az épület konferencia és vetítőtermében, panorámateraszán, kávézójában van lehetőség.
A további rendezvénytípusoknak kínálunk páratlant helyszínt: tárgyalás, partnerfogadás, díjátadás, dolgozói party, csapatépítés, sajtótájékoztató.
Családi eseményekhez, mint az esküvői fotózás vagy gyermek szülinapi buli. A panorámaterasz a kilátótorony valamint a magaspart egyedi hangulatot teremt.
Helyszín bérleti díja külön megállapodás szerint kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

JÁTSZÓSZOBA
Balatonföldvári-Kilátó-JátszószobaA legkisebbeknek nyújtunk lehetőséget – nagyobb csoport esetén animátorral – hajózástörténettel összefüggő gyerekjátékok 3-10 éves korig.
JÁTSZÓTÉR
A játszótér nyitva tartása a látogatóközpont nyitva tartásával megegyező. Kivétel november 1-től március 31-ig, ezen időszak alatt 9:00-16:00h-ig vehető igénybe.

Hozzászólások lezárva.

  • Médiapartnerek

    Somogy TV Somogyi Hírlap balatontipp-hu-vizjel-200x401 Part FM