Kilátás mindenek felett


Nem lehet panasz a nyári szezonra, a balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont- Kiállítás és Kilátó – idén is népszerű volt a turisták körében

A legtöbben augusztusban keresték fel a kilátót, csaknem 12 ezer vendég járt nálunk, a 2016. júliusi nyitásunk óta pedig augusztus végéig összesen 84 ezren. Az idei szezonban már a hét valamennyi napján nyitva tartottunk, hogy a Balatonra érkező turisták igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni. Most sincs ez másként, hiszen az egyetlen olyan kilátó vagyunk a magyar tenger partján, mely egész évben nyitva tart, sőt az egyetlen olyan is, mely a fogyatékossággal élő emberek, kerekes székesek számára is elérhető, könnyen megközelíthető, hiszen az egész épület akadálymentesített. Külön örömünkre szolgált, hogy az idei nyáron a vakok és gyengénlátók Balaton-kerülő tandemkerékpár-túrájuk indulási helyszíneként minket választottak. Egyedüli kutyabarát kilátóként elmondhatjuk, hogy szinte naponta jártak nálunk gazdáikkal négylábú barátaink. A mostani szezon is megerősített bennünket abban, hogy a látogatók elsősorban a 25 méter magas kilátótorony miatt kerestek, keresnek fel minket, ahonnét a legszebb balatoni panoráma csodálható meg, hiszen a mintegy 40-45 méteres magasparttal együtt közel 70 méter magasból lehet szétnézni a Balaton mindkét irányába, keleti és nyugati medencéjébe.

A nyári szezon után ősszel és télen a már ismert programok mellett újakkal is készülünk, a gyerekeknek ünnepekkor meglepetéssel kedveskedünk. Látogatóközpontunk idén  is csatlakozott a 2017-es Ősszel is Balaton akcióhoz, mely szeptember 22. és október 15. között tart.

Álláshirdetés

Elérhetőségek

8623 Balatonföldvár
Erzsébet utca 50.
+36 84 553 088
+36 20 374 8533
info@bknkft.hu
facebook oldalunk

Nyitva tartás

Hétfő-vasárnap: 10:00-21:00
A jegyértékesítés záróra előtt 1 órával befejeződik!

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely
Flag Counter